Hoppa till huvudinnehållet

Lineup 2024

ARTISTER UPPDATERAS LÖPANDE

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talet och 00-talets musikhjältar när sommarens stora party kommer till Göteborg. Slut upp med alla dina vänner och bekanta, det kommer att bli en nostalgifest sällan skådat slag.

Frihamnen

13/7 2024

Köp Blind Bird-biljett idag till årets fest!

FRÅGOR & SVAR

Här kommer viktig information och svar på några av de vanligaste frågorna inför sommarens stora 90-talsparty!

Kort svar:

Du når oss lättast på vår Facebooksida.

Svar:

Du når oss genom att använda meddelande-funktionen på vår Facebooksida.

Svar:

Området är öppet 11:30-00:00

Entrén stänger 23:00

Kort svar:

Det finns några olika alternativ:

Svar:

Adressen är

Södra Frihamnspiren 1
417 55 Göteborg.

 

Karta här.

 

Med kollektivtrafik:
Spårvagn: Åk till spårvagnshållplats Frihamnen (linje 5, 6, 10 och 13), promenera därefter i ca 5 minuter till Södra Frihamnspiren 1.

 

Buss: Åk till busshållplats Frihamnsporten (linje 16, 16x, 45, 55 och 402) promenera därefter i ca 5 minuter till Södra Frihamnspiren 1.

 

Med bil:
Från centrum, ta Hisingsbron mot Hjalmar Brantings gata. Ta därefter avfarten mot Frihamnsmotet och följ vägen. In på Södra Frihamnspiren.

Vi har ingen parkering på plats!

Kort svar:

18år!

Svar:

Åldersgränsen är strikt 18 år, så glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Inte ens i målsmans sällskap tillåts någon under 18 år inne på området. FrejaID är en giltig legitimation.

Svar:

För dig som har en funktionsvariation har du möjlighet att ta med dig en assistent utan kostnad.

Kontakta oss innan. Skulle du behöva mer än en person med dig in till området måste dessa ha egen biljett. För att använda denna service krävs att du kan uppvisa läkarintyg. Det finns tillgänglighetsanpassade toaletter på området.

Kort svar:

Ja

Svar:

Vi tar endast kort i alla barer & restauranger. Vi tar ej emot kontanter!

Kort svar:

Nej

Svar:

Det finns inte sittplatser till alla, tänk på att detta är en dansfestival. Det kommer däremot att finnas lite olika ”sitthörnor”. 

Kort svar:

Ja

Svar:

Du byter in din biljett mot ett armband och med detta armband är det tillåtet att gå in och ut när man vill under hela festivalen men efter 21.30 så är utgång = hemgång. Man kan alltså inte komma in igen efter 21.30.

Kort svar:

Vid entrén

Svar:

Du byter in din biljett mot ett armband i entrén när du kommer. Entrén öppnar klockan 11:30 på festivaldagen. Kom i god tid för att undvika kö, så riskerar du inte att missa någon av artisterna.

Kort svar:

Ja, det finns olika saker som är förbjudet.

Svar:

Du får inte ta med dig egen mat och dryck in på området.

Husdjur, flaggor, selfiesticks, parfymer, laserpekare, ljudsystem, campingstolar, sittpallar, fyrverkerier, film/systemkameror och paraplyer lämnas också hemma. Blir det regn, ta med regnkläder!

Självklart får du heller inte ta in någon typ av droger, objekt som kan användas som vapen, vassa föremål eller glasflaskor. Är det något du är osäker på som du vill/behöver ta med in på området, så kontakta oss först så slipper du bli av med saker.

Kort svar:

Ja

Kort svar:

Bra festivalmat!

Svar:

Matutbudet kommer att presenteras närmare sommaren. Men all typ av klassisk festivalmat kommer att finnas. Vi satsar på ett brett utbud med både vegetariskt, veganskt och glutenfria alternativ.

Kort svar:

Alkohol och alkoholfria drycker

Svar:

Vi kommer att servera öl, vin och cider. Det kommer även finnas läsk och andra alkoholfria alternativ.

Kort svar:

Ja

Svar:

Det finns vattenstationer på området. Det är tillåtet att ta med sig en tom genomskinlig PET-flaska som man själv får fylla på vid dessa stationer.

Kort svar:

Nej, biljetter gäller för hela festivalen och ej för enskilda artister

Svar:

Vi som älskar 90-talet reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen.

Våra biljetter gäller för hela festivaldagen och inte för en specifik spelning. Det betyder alltså att: Skulle det bli försening i spelschemat eller ändringar i programmet så som helt eller delvis inställd akt utgår ingen kompensation eftersom biljetten gäller för hela festivaldagen och inte enskild spelning.

Kort svar:

Ja

Svar:

Det kommer att säljas hörselskydd på området

Kort svar:

Nej

Svar:

Nej, på grund av lagen som tillsattes 1:a juli 2019 så får man inte röka på idrottsarenor (oavsett evenemang) eller på serveringsområden. Detta resulterar i att rökare får gå utanför området för att röka.

Kort svar:

Nej tyvärr

Kort svar:

Schemat kommer ca 1 vecka innan eventet.

Svar:

Anmäl er på Facebook eventet för att få senaste nytt.

Kort svar:

Snart!

Svar:

Ja, den kommer att uppdateras närmare festivaldagen.

Kort svar:

Uppdateras löpande under höst, vinter & vår.

Håll koll på våra sociala medier för senaste nytt. Facebook & Instagram.

Kort svar:

Ja, i det ”vanliga” området. Ej i PREMIUM-området.

Svar:

Har du köpt PREMIUM-biljett så är det tillåtet att gå in och ut från PREMIUM-området när man vill under hela festivalen. Du som köpt PREMIUM-biljett kan alltså komma ut till det ”vanliga” festivalområdet när som helst. Men du som köpt en ordinarie biljett får inte komma in på PREMIUM-området.

Kort svar:

Nej

Svar:

Nej, våra biljetter är inte personliga. Du kan köpa till en kompis i ditt eget namn. Vi tar dock avstånd från all andrahandsförsäljning av biljetter och har ingen möjlighet kontrollera eller kompensera för ogiltiga, makulerade eller falska biljetter. Köp alltid via vår egen hemsida. När du klickar på ”Köp biljett” hamnar du rätt.

Kort svar:

Besök Tickster för vidare hjälp!

Svar:

Besök Tickster via denna länk så guidar de dig vidare i hur du kommer åt din biljett!

Kort svar:

Ta den billigaste!

Svar:

Bestäm först om du vill ha en ordinarie eller PREMIUM biljett. Sedan tar du helt enkelt den billigaste etappen som det finns tillgängliga biljetter i.

Ju tidigare du köper din biljett, desto billigare är det.

Kort svar:

Nej

Svar:

Vi betalar bara tillbaka pengar om hela evenemanget ställs in.

Kort svar:

Kontakta polisens hittegodsavdelning.

Svar:

På måndagen efter eventet så lämnas allt upphittat in till Polisens hittegodsavdelning.

Kort svar:

 Du accepterar följande

Svar:

Du som besökare på eller i närheten av Vi som älskar 90talets festivaler och kryssning medger att han eller hon eventuellt kommer att kunna synas i filmer och foton i sociala medier och i kommersiella syften. Inga filmer eller foton kommer att tas bort oavsett anledning och ingen ersättning utgår.

  • Våra biljetter gäller för hela festivaldagen och inte för en specifik spelning. Det betyder alltså att: Skulle det bli försening i spelschemat eller ändringar i programmet så som helt eller delvis inställd akt utgår ingen kompensation eftersom biljetten gäller för hela festivaldagen och inte enskild spelning.
  • Vi som arrangör jobbar för att skapa en så säker och trygg festival som möjligt för dig som besökare genom att följa säkerhetslagar och regler. Med det sagt, du besöker arrangemanget på egen risk. Ersättning för olyckor eller eventuella brott som utförs på festivalen utgår ej från oss.
  • Skulle det ej gå att genomföra festivalen med kort varsel vid till exempel; strejk, elavbrott, trasig teknik, stängda flygplatser, terrorhot, bombhot, extremt väder, allvarliga och hastiga sjukdomar eller skador på nyckelpersoner, ger detta ej någon ekonomisk ersättning för biljett. Vi som älskar 90talet har rätten att flytta festivalens datum och plats.
  • Vid olämpligt uppträdande, bråk, om du blir ertappad vid plankning, innehav av otillåtna föremål, är kraftigt påverkad av alkohol eller andra droger, kan du nekas inträde eller avlägsnas från området. Denna bedömning gör säkerhetspersonalen och den kan inte överklagas. Ingen ersättning utgår till dig vid en sådan avlägsning från området.
  • Du som besökare får inte sälja något inne på vårt område eller göra reklam utan skriftligt tillstånd från oss som arrangör. Bryts detta kan vi komma att kräva skadestånd och du avlägsnas från området direkt utan ekonomisk kompensation för biljettkostnad.
  • Vi tolererar absolut inga former av sexuella trakasserier eller bråk. Detta innebär avstängning från festivalen för resten av livet.

 

Kort svar:

Tickster

Svar:

Om svaren ovan ej hjälpt dig är det Tickster du ska vända dig till. Kontakta Tickster här angående alla frågor om biljetter.

BILJETTER TILL VI SOM ÄLSKAR 90-TALET TURNÉ 2024

Kryssning

Viking Cinderella 28/12 2023

STOCKHOLM

Gärdet 6/7 2024

GÖTEBORG

Frihamnen 13/7 2024

MALMÖ

Nyhamnen 27/7 2024

Samarbetspartners