Hoppa till huvudinnehållet

Vi som älskar 90 & 00-talet (Stockholm & Göteborg)

If you do not speak Swedish, please complete the form to your best ability and we’ll try to find a good position for you.

Vad kul att du vill vara med och skapa en av våra fantastiska festivaler! Utan dig är det inte möjligt!
För festivalen i Stockholm & i Göteborg söker vi nu volontärer. För Malmö har vi redan fullt med personal.

Vad krävs för att delta som volontär? 

För att kunna ansöka om att vara volontär måste du fyllt 18 år.
Att vara volontär är ett ideellt engagemang och innebär att ingen ekonomisk ersättning utgår.

Vad erbjuder vi dig som deltar som volontär?

Vi som älskar 90 & 00-talet bjuder på enklare mat, kaffe/vatten och snacks under arbetspasset. Utöver mat, dryck och snacks får du förhoppningsvis en fantastisk  upplevelse och erfarenhet tillsammans med många andra personer på plats. Du får självklart även lyssna och dansa till det mesta och bästa från 90- och 00-talet. Du har även möjlighet att stanna kvar innan eller efter ditt arbetspass för att se dina favoritartister.

Det finns även möjlighet till betalt tuffare pass för rigg och rodd både innan och efter festivalen att delta i. Fyll i rutan som heter ”betalt pass” nedan om detta skulle vara av intresse.

Vad får du göra som volontär?

Som volontär hjälper du till med olika uppgifter under festivaldagen. Det kan innebära som att registrera gäster i entrén, bemanna garderoben, vakta in- och utgångar, hjälpa till att hålla ordning på området, och övriga liknande uppgifter för att allt ska flyta på bra och att våra gäster ska få den bästa möjliga upplevelsen.  
Det kommer att finnas gruppledare att vända sig till under hela festivalerna som ser till att ni har all hjälp och stöttning som behövs.


Vill du anmäla dig som volontär, ber vi dig fylla i nedan uppgifter.

Var noga med att dina uppgifter stämmer så att vi kan kontakta dig under rekryteringsprocessen. 
OBS! I enlighet med PUL (personuppgiftslagen) hanterar Vi Älskar AB uppgifterna du lämnar i formuläret konfidentiellt och lämnar inte ut några uppgifter till tredje part.

Du får en bekräftelse per mail så fort vi har samlat ihop alla intresseförfrågningar.