Hoppa till huvudinnehållet

Lineup 2024

NICK CARTER
OF BACKSTREET BOYS
BLÜMCHEN
E-TYPE
ARMY OF LOVERS
E-ROTIC
LASGO
MARKOOLIO
O-ZONE
HADDAWAY
MAGIC AFFAIR
MR. PRESIDENT
LA BOUCHE
DJ SAMMY
LUTRICIA- MCNEAL
DJ ALIGATOR
ANTILOOP
BASIC ELEMENT
LA CREAM
DUNE
JENNY FROM
ACE OF BASE
KELLY O
EX CAPPELLA

Räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talet och 00-talets musikhjältar när sommarens stora party kommer till Malmö. Slut upp med alla dina vänner och bekanta, det kommer att bli en nostalgifest sällan skådat slag.

Nyhamnen

27/7 2024

Köp din biljett redan idag till årets fest!

FRÅGOR & SVAR

Här kommer viktig information och svar på några av de vanligaste frågorna inför sommarens stora 90-talsparty!

Kort svar:

Det är väskförbud men vi har garderob!

Svar:

Inför sommarens festivaler råder väskförbud inne på festivalområdet.

Av säkerhetsskäl råder väskförbud på samtliga större evenemang under året, så även på vår festival. Det här är ett beslut som Polisen fattat och vill du läsa mer om det så kan du göra det: här.

I stora drag innebär det att allt större än ”plånbok” och/ eller ”necessär” (som får plats i fickan) måste lämnas hemma eller hängas in i garderob. Med andra ord så får du som besökare ta med dig saker, men de måste få plats i fickan på jackan/i byxan/tröjan osv.
(Undantag som nämns på polisens hemsida, gäller för evenemang upp till 1000 personer).

Behöver du ändå hänga in din väska/jacka har vi självklart bra lösningar för detta, och kommer att tillhandahålla garderob i anslutning till området (men utanför festivalområdet). Antalet garderobsplatser är begränsat, men du kan säkra en garderobsbiljett genom att förköpa den i samband med köp av biljett och för dig som redan köpt biljett är det lätt att komplettera med en garderobsbiljett: här.
Priset för garderob är 80kr. Notera dock att vi inte kan garantera en garderobsplats om köp inte genomförs innan festivalen. Vi kommer stänga försäljningen av garderobsplatser en vecka innan festivalstart för att kunna uppskatta storleken på garderoben. Du kan alltså köpa garderob på plats, i mån av plats.

Under festivalen finns det möjlighet att hämta ut saker ur sin väska eller jacka utan extra kostnad, men det innebär även att du kommer behöva gå igenom entrén igen, vilket kan innebära att du får stå i kö igen tillbaka in på festivalområdet. Vid entrén gäller samma principer som tidigare dvs visitering. Vid inhängning av väska eller jacka på nytt kommer vi be dig att visa upp innehållet i väskan? eller fickorna av säkerhetsskäl.

Inne på området kommer vi ha försäljning av midjeväskor och telefonväskor, så att du som besökare slipper bära på dina saker eller ha de i fickorna.  Men samma regler gäller såklart med inhandlad väska på området, dvs den får inte lämna området och sen komma tillbaka. Då krävs inhängning i garderoben till en kostnad av 80 sek såvida den inte får plats i fickan.

Obs! Det finns bara ett begränsat antal garderobsplatser så vill du garantera en plats ber vi dig köpa en garderobsbiljett senast en vecka innan festivalstart.

 

Köp din garderobsbiljett här!

Kort svar:

Du kan enkelt boka hotellpaket till festivalen som inkluderar både biljetter och boende på hotell i respektive stad om du klickar här.

Kort svar:

Nej tyvärr

Svar:

Vi är jätte tacksamma över våra år i Helsingborg men pga anledningar som vi inte kan råda över flyttar vi nu till Malmö. Det kommer bli ett kärt återseende. För er Helsingborgare kommer det finnas kommunikation som kommer ta er från Helsingborg till Malmö. Boka här.

Kort svar:

Ja! Bästa Sydbuss löser transporter i Skåne! Här köper ni biljetter!

Kort svar:

Adressen är:

Nyhamnen

Grimsbygatan 14 (Ingång via Jörgenkocksgatan)

211 20 Malmö

 

 

 

Kort svar:

Du når oss lättast på vår Facebooksida.

Svar:

Du når oss genom att använda meddelande-funktionen på vår Facebooksida.

Svar:

Området är öppet 11:30-00:00

Entrén stänger 23:00

Kort svar:

18 år!

Svar:

Åldersgränsen är strikt 18 år, så glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Inte ens i målsmans sällskap tillåts någon under 18 år inne på området. FrejaID är en giltig legitimation.

Svar:

Du har möjlighet att ta med dig en assistent utan kostnad, såklart under förutsättningen att personen arbetar & kan uppvisa ledsagarpass.

Skulle du behöva två ledsagare/assistent så krävs läkarintyg.

Det finns tillgänglighetsanpassade toaletter på området.

Assistent/ledsagare ansvarar hela tiden för den de ledsagar. Besöker du festivalen privat – så gäller vanlig entré.

Kort svar:

Ja

Svar:

Vi tar endast kort i alla barer & restauranger. Vi tar ej emot kontanter!

Kort svar:

Nej

Svar:

Det finns inte sittplatser till alla, tänk på att detta är en dansfestival. Det kommer däremot att finnas lite olika ”sitthörnor”. 

Kort svar:

Ja

Svar:

Du byter in din biljett mot ett armband och med detta armband är det tillåtet att gå in och ut när man vill under hela festivalen.

Kort svar:

Vid entrén

Svar:

Du byter in din biljett mot ett armband i entrén när du kommer. Entrén öppnar klockan 11:30 på festivaldagen. Kom i god tid för att undvika kö, så riskerar du inte att missa någon av artisterna.

Kort svar:

Ja, det finns olika saker som är förbjudet.

Svar:

Du får inte ta med dig egen mat och dryck in på området.

Husdjur, flaggor, selfiesticks, parfymer, laserpekare, ljudsystem, campingstolar, sittpallar, fyrverkerier, film/systemkameror och paraplyer lämnas också hemma. Blir det regn, ta med regnkläder!

Självklart får du heller inte ta in någon typ av droger, objekt som kan användas som vapen, vassa föremål eller glasflaskor. Är det något du är osäker på som du vill/behöver ta med in på området, så kontakta oss först så slipper du bli av med saker.

Kort svar:

Ja

Kort svar:

Bra festivalmat!

Svar:

Matutbudet kommer att presenteras närmare sommaren. Men all typ av klassisk festivalmat kommer att finnas. Vi satsar på ett brett utbud med både vegetariskt, veganskt och glutenfria alternativ.

Kort svar:

Alkohol och alkoholfria drycker

Svar:

Vi kommer att servera öl, vin och cider. Det kommer även finnas läsk och andra alkoholfria alternativ.

Kort svar:

Nej, biljetter gäller för hela festivalen och ej för enskilda artister

Svar:

Vi som älskar 90 & 00-talet reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen.

Våra biljetter gäller för hela festivaldagen och inte för en specifik spelning. Det betyder alltså att: Skulle det bli försening i spelschemat eller ändringar i programmet så som helt eller delvis inställd akt utgår ingen kompensation eftersom biljetten gäller för hela festivaldagen och inte enskild spelning.

Kort svar:

Ja

Svar:

Det kommer att säljas hörselskydd på området

Kort svar:

Nej

Svar:

Nej, på grund av lagen som tillsattes 1:a juli 2019 så får man inte röka på idrottsarenor (oavsett evenemang) eller på serveringsområden. Detta resulterar i att rökare får gå utanför området för att röka.

Kort svar:

Nej tyvärr

Kort svar:

Schemat kommer ca 1 vecka innan eventet.

Svar:

Anmäl er på Facebook eventet här för att få senaste nytt

Kort svar:

Snart!

Svar:

Ja, den kommer att uppdateras närmare festivaldagen.

Kort svar:

Uppdateras löpande under höst, vinter & vår.

Håll koll på våra sociala medier för senaste nytt. Facebook & Instagram.

Svar:

Se senaste nytt på vår Facebook sida eller Instagram.

Kort svar:

Ja, i det ”vanliga” området. Ej i PREMIUM-området.

Svar:

Har du köpt PREMIUM-biljett så är det tillåtet att gå in och ut från PREMIUM-området när man vill under hela festivalen. Du som köpt PREMIUM-biljett kan alltså komma ut till det ”vanliga” festivalområdet när som helst. Men du som köpt en ordinarie biljett får inte komma in på PREMIUM-området.

Kort svar:

Nej

Svar:

Nej, våra biljetter är inte personliga. Du kan köpa till en kompis i ditt eget namn. Vi tar dock avstånd från all andrahandsförsäljning av biljetter och har ingen möjlighet kontrollera eller kompensera för ogiltiga, makulerade eller falska biljetter. Köp alltid via vår egen hemsida. När du klickar på ”Köp biljett” hamnar du rätt.

Kort svar:

Besök Tickster för vidare hjälp!

Svar:

Besök Tickster via denna länk så guidar de dig vidare i hur du kommer åt din biljett!

Kort svar:

Ta den billigaste!

Svar:

Bestäm först om du vill ha en ordinarie eller PREMIUM-biljett. Sedan tar du helt enkelt den billigaste etappen som det finns tillgängliga biljetter i.

Ju tidigare du köper din biljett, desto billigare är det.

Kort svar:

Nej

Svar:

Vi betalar bara tillbaka pengar om hela evenemanget ställs in.

Kort svar:

Kontakta polisens hittegodsavdelning.

Svar:

På måndagen efter eventet så lämnas allt upphittat in till Polisens hittegodsavdelning.

Kort svar:

 Du accepterar följande

Svar:

Du som besökare på eller i närheten av Vi som älskar 90 & 00-talets festivaler och kryssning medger att han eller hon eventuellt kommer att kunna synas i filmer och foton i sociala medier och i kommersiella syften. Inga filmer eller foton kommer att tas bort oavsett anledning och ingen ersättning utgår.

  • Våra biljetter gäller för hela festivaldagen och inte för en specifik spelning. Det betyder alltså att: Skulle det bli försening i spelschemat eller ändringar i programmet så som helt eller delvis inställd akt utgår ingen kompensation eftersom biljetten gäller för hela festivaldagen och inte enskild spelning.
  • Vi som arrangör jobbar för att skapa en så säker och trygg festival som möjligt för dig som besökare genom att följa säkerhetslagar och regler. Med det sagt, du besöker arrangemanget på egen risk. Ersättning för olyckor eller eventuella brott som utförs på festivalen utgår ej från oss.
  • Skulle det ej gå att genomföra festivalen med kort varsel vid till exempel; strejk, elavbrott, trasig teknik, stängda flygplatser, terrorhot, bombhot, extremt väder, allvarliga och hastiga sjukdomar eller skador på nyckelpersoner, ger detta ej någon ekonomisk ersättning för biljett. Vi som älskar 90talet har rätten att flytta festivalens datum och plats.
  • Vid olämpligt uppträdande, bråk, om du blir ertappad vid plankning, innehav av otillåtna föremål, är kraftigt påverkad av alkohol eller andra droger, kan du nekas inträde eller avlägsnas från området. Denna bedömning gör säkerhetspersonalen och den kan inte överklagas. Ingen ersättning utgår till dig vid en sådan avlägsning från området.
  • Du som besökare får inte sälja något inne på vårt område eller göra reklam utan skriftligt tillstånd från oss som arrangör. Bryts detta kan vi komma att kräva skadestånd och du avlägsnas från området direkt utan ekonomisk kompensation för biljettkostnad.
  • Vi tolererar absolut inga former av sexuella trakasserier eller bråk. Detta innebär avstängning från festivalen för resten av livet.

 

Kort svar:

Tickster

Svar:

Om svaren ovan ej hjälpt dig är det Tickster du ska vända dig till. Kontakta Tickster här angående alla frågor om biljetter.

Kort svar:

Ja!

Svar:

Via denna länk. Observera att detta är endast för professionell press.

BILJETTER TILL VI SOM ÄLSKAR 90-TALET TURNÉ 2024

MALMÖ

Nyhamnen 27/7 2024

Samarbetspartners